Ajankohtaista
Yhteystiedot
OPM International Oy
Niinistönkatu 1
05800 Hyvinkää
Puh. (09) 279 0460
Fax (09) 279 04646
info@opm.fi
www.opm.fi
 
Tuoteluettelo

3D Crayfish  

Olemme yhdistäneet 3D skannauksen ja 3D mallinnuksen luodaksemme ulkonäöltään ja uinniltaan täydellisen vieheen! Skannaamalla oikean ravun ja tutkimalla sen liikkeitä ja pakenemisessa käyttämiä kuvioita, Savage Gear on onnistunut luomaan rapuvieheen, joka on ulkonäöltään ja uinniltaan niin aidonkaltainen, kuin mahdollista - vastustamaton jopa arimmillekin petokaloille!

Ilmalla täytetyt sakset mahdollistavat kopioimaan ravun luonnollisia vedenalaisia liikkeitä ja stand-up jigipäätä käytettäessä ne saavat sen nousemaan jopa puolustusasentoon. Pienimmätkin vavan liikkeet ja veden virtaukset saavat sen tekemään pieniä mikroliikkeitä. Ilmalla täytetty pää saa vieheen kellumaan, joten sitä voidaan käyttää painotetuilla ruohokoukuilla lumpeikoissa ja kaislikoissa. Kelauksen pysäyttäminen sopivan kohdan löydyttyä saa vieheen vajoamaan houkuttelevasti saaden kalat iskemään - aivan kuten aito rapu!

3D Crayfishin jalat ja tuntosarvet antavat myös oman actioninsa vieheelle. Kaksi jalkaparia on suunnattu eteenpäin ja kaksi taaksepäin, joten vieheellä voi kalastaa molempiin suuntiin.

Viehe on saatavilla markkinoiden kuumimmissa väreissä ja kahdessa erinomaisessa koossa. Sen pehmeään PVC materiaaliin on lisätty jodia, suolaa ja ravun tuoksua.

Mahdollista käyttää monella eri tavalla: Stand up -jigipäällä, ruohokoukulla, drop shotilla, Carolina rigillä jne.

• Ilmalla täytetyt sakset ja pää
• Erittäin eloisasti liikkuvat tuntosarvet ja jalat
• Lisätty jodia, suolaa ja ravun tuoksua
• Äärimmäisen realistinen liukuva action
• Edistykselliset kaksisävyiset väritParas uusi pehmeä viehe:
3D Crayfish
EFTTEX 2013 kalastustarvikemessut

Messukävijöiden valinta:
3D Crayfish
EFTTEX 2013 kalastustarvikemessut

Malli  Pituus  PainoMäärä/pkt
Ovh
CRAY8
8cm
4g4kpl
11,20
CRAY1212,5cm
15g
3kpl11,20