Ajankohtaista
Yhteystiedot
OPM International Oy
Niinistönkatu 1
05800 Hyvinkää
Puh. (09) 279 0460
Fax (09) 279 04646
info@opm.fi
www.opm.fi
 
Tuoteluettelo

Sunny B  

BIGGER FLASH. BIGGER FISH. THAT SIMPLE.

Bagley tarjoaa ylpeänä perinteiset, ensiluokkaiset, superkevyet balsavaaput, jotka on valmistettu yli 60 vuoden kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Jokainen vaappu on käsin viritetty ja koeuitettu, jotta sinä pääset kalastamaan juuri oikein toimivalla vieheellä.

Bagley vieheillä on voitettu useita kilpailuja sekä maailmanmestaruuksia - se kertoo näistä vieheistä enemmän kuin tuhat sanaa. Tie one on. Go badass.


Sunny B balsavaappu on valmistettu käyttäen ainutlaatuista HCM valmistusprosessia, jossa balsa-aihio puristetaan muottiin ja lämpökäsitellään. Balsan pinta tiivistyy prosessissa ja kestää paremmin kuin perinteisellä balsauistimen valmistusteknologialla valmistettu ja tuo parhaiten esille balsan keveyteen liittyvät uintiominaisuudet.

Tämä ainutlaatuisesti muotoiltu viehe on tarkasti tasapainotettu, joten se on helppoheittoinen ja sen uinti tarkoituksenmukainen sekä nopealla että hitaalla kelauksella, luoden hämmästyttävää värinää. Tvitsatessa se antaa maksimaalisen uinnin - aivan kuten saaliskala paetessaan petokalaa.ERÄ 12/2015

Vuoden 2015 Lohikalaviehe!

”Erinomainen viehe hieman syvempien koskien ronkkimiseen kevyellä vapavarustuksella. Toimii myös seisovissa vesissä heitto- ja vetovaappuna.”

”Myös vauhdinsieto on loistava: vaapun voi huoletta nakata koviin koskenpyörteisiin tarvitsematta pelätä silmille sylkäisyä.”

Malli
Pituus
Paino
Uintisyvyys
SB02
25mm
2,5g
1,5 - 2m
SB03
30mm
4g
2 - 2,5m
SB04
40mm
6g
2,4 - 3m