Ajankohtaista
Yhteystiedot
OPM International Oy
Niinistönkatu 1
05800 Hyvinkää
Puh. (09) 279 0460
Fax (09) 279 04646
info@opm.fi
www.opm.fi
 
Tuoteluettelo

Balsa Shad Shallow  

AMBUSH FROM AFAR

Bagley tarjoaa ylpeänä perinteiset, ensiluokkaiset, superkevyet balsavaaput, jotka on valmistettu yli 60 vuoden kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Jokainen vaappu on käsin viritetty ja koeuitettu, jotta sinä pääset kalastamaan juuri oikein toimivalla vieheellä.

Bagley vieheillä on voitettu useita kilpailuja sekä maailmanmestaruuksia - se kertoo näistä vieheistä enemmän kuin tuhat sanaa. Tie one on. Go badass.


Balsa Shad Shallow balsavaappu on valmistettu käyttäen ainutlaatuista HCM valmistusprosessia, jossa balsa-aihio puristetaan muottiin ja lämpökäsitellään. Balsan pinta tiivistyy prosessissa ja kestää paremmin kuin perinteisellä balsauistimen valmistusteknologialla valmistettu ja tuo parhaiten esille balsan keveyteen liittyvät uintiominaisuudet.

Balsa Shad Shallow on erityisen herkkäuintinen balsavaappu, joka painotettuna sopii erinomaisesti heittokalastukseen. Balsa Shad Shallow kestää hyvin virtaa myös koskikalastuksessa porraslevyn ansiosta. Viehe on koeuitettu ja se on erinomainen lohikaloille ja kuhalle!ERÄ 12/2015

Toutainvieheet 2015

”Vaappuosaston toutainviettelijä numero yksi. Nykyisin Jarmo Rapalan omistaman amerikkalaisen viehemerkin uutuustuote täyttää kaikin puolin ottivaapun ominaisuudet: On hyvännäköinen, painotuksen ansiosta helppo heitettävä, herkkäliikkeinen, ilmeikäs, virtaa ja monenlaisia uittonopeuksia mainiosti sietävä sekä pinnoitteeltaan luja.”

Malli
Pituus
Paino
Uintisyvyys
BSS05
50mm
7g
0,5 - 1m
BSS07
70mm
9g
1 - 1,5m
BSS08
80mm
15g
1,5 - 2m