Ajankohtaista
Yhteystiedot
OPM International Oy
Niinistönkatu 1
05800 Hyvinkää
Puh. (09) 279 0460
Fax (09) 279 04646
info@opm.fi
www.opm.fi
 
Tuoteluettelo

Minnow B  

TWITCH. FLASH. CHOMP.

Minnow B ui aivan pinnan tuntumassa ja on nautinto heittää. Sen uinti on taattua Bagleyta. Minnow B on erittäin helppoheittoinen ja todella hauska uittaa pinnassa tai juuri pinnan alla. Rungossa rämisevät kuulat herättävät kalojen huomion. Minnow B on suunniteltu vankkumattomat Bagley-puristit mielessä, mutta valmistettu kaikille, jotka kerta kaikkiaan rakastavat uskomatonta pintavesien actionia!

MB04 - 100mm
Tässä kaksikoukkuisessa mallissa on taattu Bagley action. Se on helppoheittoinen tyynessä tai heikossa tuulessa ja ui aivan pinnan tuntumassa. Tasaisella kelauksella sillä on vahva, värisevä, kaloja houkutteleva uinti. Heitä sitä lähelle pinnan alla olevia rakenteita. Tvitsaa, pysäyttele, kelaa. Vaihteleva uittotekniikka tuottaa isot tulokset!

MB05 - 125mm
Pakollinen hankinta viehepakkiisi! Isompi malli on suunniteltu isoille kaloille, jotka ovat kunnon aterian toivossa. Suunniteltu helppoheittoiseksi ja sen uinti kelatessa on etsivää ja keinuvaa. Vaihteleva uittotekniikka pysäytyksineen tuottaa useimmiten parhaat tulokset ja häijyimmät iskut! Se ui aivan pinnan tuntumassa ja on ideaali pinnan alla olevien rakenteiden lähettyvillä piileskeleville isoille kaloille.

Malli
Pituus
Paino
Uintisyvyys
MB04
100mm
8g
0 - 0,9m
MB05
125mm
12g
0 - 0,9m