Edustamiemme tuotemerkkien takuuhuolto Hyvinkäällä

Teemme osaavasti edustamiemme tuotemerkkien takuun alaiset huollot Hyvinkäällä. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesi huollosta!

Yhteystietoihin

Lowrance ja Motorguide vene-elektroniikan huollot

Onko sinulla takuun alainen Lowrance- tai Motorguide-laite, jota tarvitsee ammattitaitoista huoltoa? Ota meihin yhteyttä! Teemme takuuhuollot pitkällä kokemuksella ja laajalla ammattitaidolla. Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen työvälineistö, jolla kaikki huoltotyöt hoituvat sujuvasti.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman nopealla aikataululla. Meille on tärkeää, että saat laitteesi nopeasti taas käyttökuntoon.

Ota yhteyttä

Käyttöohjeita

Tutustu tuotekuvastoihimme!

Verkkosivustollamme pääset tutustumaan myös uusimpiin tuotekuvastoihimme. Mikäli haluat kysyä lisää edustamistamme tuotteista tai etsit jotakin tiettyä tuotetta, älä epäröi ottaa yhteyttä myyntiimme.

Ota yhteyttä, kun tarvitset laitteesi takuuhuoltoa!

Ota yhteyttä huoltoomme, kun tarvitset laitteesi takuuhuoltoa. Huollon aukioloajat ovat arkisin klo 8–16.

Yhteystiedot:

Jaakko Kyntäjä

09 279 046 65
 huolto@opm.fi

Tulostettava huoltolomake, Lowrance

Ota yhteyttä huoltoon:

Toimitusosoite (jos eri kuin yllä)

Posti
Matkahuolto
Muu

Jotta laitteen korjaus voidaan suorittaa takuutyönä niin liitä mukaan takuutodistus ja ostokuitti. Ennen laitteen toimitusta ota ylimääräiset osat pois (muistikortit, kiinnitysruuvit, johdot yms …) Laitteet lähetetään huoltoon Postilla käyttäen meidän palautustunnusta 600478 ja tuota numeroa käyttäen paketti tulee oikeaan osoitteeseen. Takuun ulkopuolisista ja aiheettomista takuuajan sisällä tehdyistä tarkistuksista tai huolloista veloitamme 30 € tarkistusmaksun. OPM International Oy ei vastaa hävinneistä tiedostoista kuten reitit jne. OPM International Oy, Niinistönkatu 1, 05800 Hyvinkää, Puh: 09-2790460

No file selected